Festa-torneig Joan Petit 2017

SLIDER-JOAN-PETIT

El Club Patí Tordera acull el proper 27 de maig de 2017 la “17a FESTA TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER” al pavelló Parroquial. Hi participen un total de 38 equips amb més de 300 petits jugadors d’entre 3 i 6 anys.

L’esdeveniment està organitzat per la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb càncer, el Club Patí Tordera i l’Ajuntament de Tordera.

La Fundació Amics Joan Petit té com a objectiu recaptar fons destinats a la investigació, recolzament i atenció als nens i nenes que tenen un càncer i a les seves famílies.

La Festa Torneig, és una manera festiva de sensibilitzar a la població de la lluita que molts nens i nenes estan fent contra aquesta malaltia, i una de les seves fites és fer entendre que l’esport és una manera de superar adversitats i, a la vegada, donar suport als nens i nenes que estan jugant el seu partit més difícil, el partit contra el càncer.

Al llarg de l’any 2017 s’aniran portant a terme diferents actes a la nostra ciutat, seu del Joan Petit 2017, per anar fent visible la malaltia i per tal de recaptar fons que aniran íntegrament destinats a la investigació contra el càncer infantil.