El CPTordera acollirà la 17a Festa Torneig Joan Petit el dia 27 de maig

IMG_2632

L’acte de presentació de l’esdeveniment va omplir la sala d’actes de la biblioteca municipal

Tordera ha estat nominada com seu organitzadora del Torneig Joan Petit Nens amb càncer en la seva edició 2017. La jornada es desenvoluparà el proper 27 de maig i comptarà amb la presència i participació de 38 equips d’arreu de Catalunya, xifra rècord donat que és el primer equip en disset anys que s’hi aplegaran aquest nombre de clubs.
La jornada-torneig aplega mainada d’entre 3 i 6 de categoria escoleta  amb una participació total entre jugadors i acompanyants de 800 persones. La jornada serveix per gaudir de l’hoquei patins i recaptar fons per la Fundació Amics d’en Joan Petit nens amb càncer. Compte Joan Petit: ES43 2100 9046 9802 0001 7063 La fundació destina aquest any el fons recaptats al projecte de recerca sobre tumors pediàtrics del sistema nerviós de l’Institut de recerca de la Vall d’Hebron.

Fem una crida a totes les persones que vulguin ajudar i fer-se voluntaris de la jornada:
FitxaVoluntariat S’ha de presentar a les oficines del CP Tordera(termini de presentació: 15/05/2017)

IMG_5545

Novetats;

Una de les novetats d’enguany és que les activitats esportives i lúdiques que acompanyen la diada es desenvoluparan matí i tarda. A més, es dóna el fet que en Joan Petit era fill de Tordera jugador del club torderenc. Aquest element afegeix un grau d’emotivitat més elevat a l’edició 2017 per aquesta vinculació amb la vila organitzadora d’enguany.

En l’acte de presentació celebrat a la biblioteca municipal torderenca es van anar desgranant els detalls organitzatius de l’esdeveniment. L’acte va comptar amb la participació de Joan Torner, president de la Fundació amics de Joan Petit, de Carme Vilà ,presidenta del CP Tordera, i de l’alcalde de la vila Joan Carles Garcia que va cloure l’acte.

Els tres van destacar l’enorme orgull de poder acollir l’edició d’enguany a Tordera. Torner va destacar “la gran feina feta en totes les edicions anteriors” i va destacar “la gran predisposició de Tordera per rebre l’encàrrec d’organitzar l’edició 2017”.

Tant la presidenta,Carme Vila,  com l’alcalde, Joan Carles García  van coincidir a destacar “ la satisfacció que com a torderencs suposa organitzar aquest esdeveniment, i l’entusiasme que han trobat en molts sectors socials i associatius de Tordera per participar en l’organització”.

L’edició 2017 del torneig Joan Petit compta amb més de 50 suports de personalitats de diferents àmbits del país, tant polítics, com mediàtics que s’aniran desvetllant a les xarxes socials els propers dies. L’esdeveniment també compta amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la Conca de la Tordera i d’altres administracions supramunicipals.

En l’acte de presentació es van desvetllar els noms dels padrins de la trobada d’enguany , paper que ha recaigut en la Colla gegantera de Tordera i  l’actor Fel Faixedas.